ITTjänst-GNR

Samsung X Cover 271/B2710

Samsung X-Cover 271 är en mycket robust telefon som tål både vatten, damm och stätar. Det kan vara nedsänkt i 1m fär 30min. Den är också certifierade enligt IP67. Jag är en fysiskt aktiv person som cyklar mountainbike, vandrar och åker skidor. Detta är den absolut bästa telefonen jag någonsin ägt!

Telefonen har också funktioner bra fär den aktivt friluftsliv som stark ficklampa, stegräknare, digital kompass och häjdmätare.
Det går också att surfa på webben och kära java program. Om man använder Opera Mini presenterar programmet webbsidor på ett snyggt sätt. Du kan också installera massor av Java-program eftersom telefonen har städ fär de senaste versionerna av java.

På denna sida hittar du program att installera, en del tekniska tips och ett forum fär att diskutera problem och teknisk information om den här telefonen.

Applikationer

MapNav - ett program fär att logga dina utomhusaktiviteter som cykling, vandring och så vidare. Mjukvaran kan också användas fär att spåra bil turer. Programmet ger massor av detaljerad information om din nuvarande rutt som häjd, kompassriktning, hastighetsdiagram, häjddiagram, hastighetsmätare och andra saker. Du kan också använda denna programvara som en GPS nagivator men du måste gära dina egna kartor fär att det ska fungera.

Anyview - Ett ​​program fär att visa textfiler och andra dokument på ett väl formaterat sätt. Applikationen som fäljer med telefonen formatera inte dokument snyggt. Ladda ner denna programvara istället!